Breddeidrett

Velkommen til 66°14 Gamers, e-sportklubben for spillentusiaster fra 4. klasse og oppover. Hos oss kan du bli en del av et engasjerende gamingfellesskap, utforske ulike e-sporttreninger og utvikle dine spillferdigheter.

Vi legger vekt på å skape et sosialt og avslappet miljø der du kan dele din lidenskap for gaming med andre likesinnede gamere. Enten du ønsker å spille sammen, utforske ulike spill eller bare ha det gøy, vil du finne et vennlig og støttende fellesskap hos oss.

For de som ønsker å utvikle seg innenfor spesifikke spill, tilbyr vi også målrettet trening. Våre erfarne trenere vil hjelpe deg med å forbedre dine ferdigheter og strategier. Uansett om du spiller Fortnite, Valorant, CS:GO eller andre populære spill, kan du utfordre deg selv og utvikle deg som e-sportutøver sammen med oss.

Vår klubb er et trygt og inkluderende sted der du kan møte likesinnede gamere, delta i treninger og interne turneringer. Vi ønsker å skape et miljø der du kan trives, utvikle deg og ha det gøy med gaming.