Utstyr

Per i dag har vi tilgjengelig 8 gamingstasjoner som inkluderer komplette spill-PCer, ergonomiske bord og stoler. Disse stasjonene er utstyrt med kraftige skjermkort og prosessorer som gir en jevn og responsiv spillopplevelse. Vi har nøye valgt utstyr av høy kvalitet for å sikre at våre medlemmer får best mulig ytelse under trening og spill.

I tillegg til gamingstasjonene har vi flere store skjermer tilgjengelig som kan brukes under treningene. Disse skjermene er ideelle for gruppetrening og analyse av spillstrategier.

Vi har også ulike hjelpemidler og utstyr tilgjengelig for å øve opp koordinasjon, reaksjonsevne og motoriske ferdigheter. Dette inkluderer spesialiserte treningsverktøy og spilltilbehør som kan bidra til å forbedre spillernes prestasjoner.

Kjøp av egen gaming PC

For de som ønsker å kjøpe eget utstyr, kan vi gi råd og anbefalinger basert på våre erfaringer. Vi kan veilede om hvilke skjermkort, prosessorer og annet tilbehør som passer best til de ulike spillene.

De aller viktigste komponentene i en gaming PC er prosessoren og skjermkortet.

En annen viktig faktor er skjermen. Vi anbefaler å velge en skjerm som støtter Full HD-oppløsning (1920×1080), lav responstid (helst under 5 ms) og en oppdateringsfrekvens på 144 Hz eller høyere. Skjermstørrelsen kan variere etter preferanse, men vanligvis anbefaler vi en størrelse mellom 24 og 27 tommer for en god balanse mellom synsfelt og detaljer. Det er viktig å merke seg at en stor skjerm med 4K-oppløsning ikke alltid er det beste valget for gaming, da det krever mer av skjermkortet og gir lavere oppdateringsfrekvens (FPS).