Våre spill

Rocket League

Rocket League kombinerer fart, ferdigheter og strategi i et spennende bilfotballspill. Spillere styrer biler i en lukket arena, med mål om å score ved å treffe en gigantisk ball inn i motstanderens mål. Det er flott for å forbedre reaksjonsevne, samarbeid og taktisk tenkning. Samtidig gir spillet muligheten til å samarbeide og kommunisere med andre spillere både lokalt og globalt, og det skaper et fellesskap gjennom delt glede og utfordringer.

Barnevakten.no om Rocket League

Rocket League gameplay

Minecraft

Minecraft er et spill som gir spillere en åpen verden full av uendelige muligheter. Spillet lar deg bygge, utforske og overleve i en pikselert verden hvor bare fantasien setter grenser. Det er flott for å utvikle kreativitet, problemløsning og samarbeidsevner. I tillegg kan Minecraft være en plattform for sosial interaksjon, hvor spillere kan samarbeide om store prosjekter, delta i felles byggekonkurranser og dele kreative ideer med andre spillere rundt om i verden.

Barnevakten.no om Minecraft

Minecraft beginners guide

Fortnite: Battle Royale

Fortnite: Battle Royale er et actionfylt skytespill hvor spillere konkurrerer mot hverandre for å være den siste overlevende i en stadig krympende spillarena. Det er flott for å forbedre strategisk tenkning, hurtige beslutninger og hånd-øye-koordinasjon. I tillegg til å være underholdende, kan spillet også bidra til å utvikle samarbeidsevner når man spiller i lag, og det kan være en plattform for å møte og samarbeide med nye mennesker fra hele verden.

Barnevakten.no om Fortnite: Battle Royale

Fortnite gameplay

Overwatch 2

Overwatch 2 er et teambasert skytespill hvor spillere tar rollen som ulike helter med unike evner og egenskaper. Målet er å samarbeide med laget for å utføre ulike oppdrag og beseire motstanderne. Det er flott for å forbedre kommunikasjon, strategisk planlegging og teamarbeid. Spillet fremmer også kritisk tenkning og hurtige beslutninger under press, samtidig som det gir spillerne muligheten til å samhandle og danne vennskap med andre spillere gjennom felles opplevelser.

Barnevakten.no om Overwatch 2

Overwatch 2 gameplay

Valorant

Valorant er et taktisk førstepersonsskytespill som legger vekt på presisjon, strategi og samarbeid. Spillere velger karakterer med unike ferdigheter og deltar i intense kamper med fokus på å plante eller forhindre en bombeeksplosjon. Det er flott for å utvikle presisjon, reaksjonsevner og taktisk tenkning. Valorant fremmer også kommunikasjon og samarbeid i et lagmiljø, og det kan være en plattform for å møte nye mennesker og danne vennskap gjennom felles lidenskap for spillet.

Barnevakten.no om Valorant

Valorant gameplay

Counter-Strike 2

Counter-Strike 2 er en oppfølger til det populære førstepersonsskytespillet som setter to lag mot hverandre i taktiske kamper. Spillerne velger mellom å være terrorister eller antiterrorister og deltar i ulike oppdrag som å plante eller hindre en bombeeksplosjon, eller redde eller ta gisler. Det er flott for å utvikle presisjon, taktisk tenkning og samarbeidsevner. Counter-Strike 2 fremmer også strategisk planlegging og responsivitet under press, og det kan være en plattform for å møte og samarbeide med andre spillere i et konkurransedyktig miljø.

Barnevakten.no om Counter-Strike 2

Counter-Strike 2 gameplay